Contact

Herinneringshuys ’t Hoge Heem
Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
T: 0317-722910
E: info@herinneringshuysthogeheem.nl

Contact

Herinneringshuys ’t Hoge Heem
Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
T: 0317-722910
E: info@herinneringshuysthogeheem.nl

Rouwcentrum Wageningen

Een rouwcentrum in Wageningen is waar u naar zoekt? Bij Herinneringshuys ‘t Hoge Heem kunt u terecht als u een rouwcentrum zoekt in de buurt van Wageningen.

Over ons Rouwcentrum in Wageningen

Binnen ons pas vernieuwde rouwcentrum kunt u gebruik maken van drie 24-uurs kamers. Deze kamers geven permanent toegang om bij uw dierbare overledene te kunnen zijn. Hierdoor heeft u elk moment van de dag de mogelijkheid om afscheid te nemen. U bent in onze kamers vrij om een persoonlijke sfeer naar uw wens te creëren.

Praktische informatie Rouwcentrum in Wageningen

U krijgt een sleutel waarmee u 24 uur per dag toegang krijgt tot de sfeervolle kamer. Het is bij ons rouwcentrum in Wageningen niet nodig om een afspraak te maken om langs te komen. Uiteraard zijn deze kamers voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om samen met uw familie en vrienden waardig afscheid te kunnen nemen. Tevens beschikt het Herinneringshuys ’t Hoge Heem over een opbaarkamer voor het opbaren op afspraak.

Contact Rouwcentrum Wageningen

Als u zoekt naar een rouwcentrum in Wageningen hoeft u niet verder te zoeken. Als u ons pand wil bezichtigen of vragen heeft neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen en planning kunt u contact opnemen met uw uitvaartondernemer of onderstaand formulier invullen.

Filmpjes

Social media